Jumaat, 11 November 2011

Our PISMP-PJ Annual Dinner Vid

video

Beberapa Minggu Terakhir di IPG

Hari ni, 12 November 2011(Sabtu). Tinggal 2 minggu lebih je lagi life di IPGKR ni.. tak lama lagi dah nak abis pengajian.. Agaknya mcmana perasaan kawan2 yang lain? Rasanya mesti ramai yang happy sebab tak lama lagi dapatlah merasa duit gaji sendiri(tu pun kalau ditempatkan awal dan dapat gaji awal). Lagipun MQA belum lagi check folder2 kami yang berlambak tu.. Berdebar-debar.. Tapi thanks la juga kepada pengurusan IPG ni sebab dah readykan kami untuk KISSM dan SPP tu.. Nervous juga tunggu tarikh tu.. Harap-harap dapat lepas la.. Lagipun exam last paper pun belum lepas lagi. Harap-harap dapat jawab dengan baik juga.. Lepas dah habis pengajian nanti, mesti susah nak berjumpa dengan semua coursemate.. Mungkin dapat berjumpa, tapi tidak seperti kebiasaannya. Dah posting nanti, makan sorang2, minum sorang2, nak main bola? mesti tak terdengar lagi bunyi william menjerit ajak main bola. Hahaha!!! Ataupun suara jay2 yang menjerit "Bola tampar!!! bola tampar!!!" Nak main badminton pula nanti mesti agak susah.. ya la, bukan semua sekolah ada dewan tertutup. Terutamanya di kawasan pedalaman. Nak main bola pun belum tentu ada padang sebaik padang IPG ni. haih.. rasa sedih pulak nak tinggalkan IPG ni.. Rasa nak sambung pengajian di sini lagi pun ada.. Just wait n see.... ~end~